ONZE CLUB STAAT OF VALT BIJ ZIJN VRIJWILLIGERS, ZONDER HEN ZOUDEN WE NIET BESTAAN! 

Wil je mee je schouders onder deze mooie club zetten? Dat kan! Heb je een bijzonder talent, heb je een goed idee, wil je publiciteit voeren, denk je dat je een kleine of grote rol kunt spelen in onze voetbalvereniging? Aarzel dan niet en neem contact op. 

Hier zijn al enkele functies waar we actief naar op zoek zijn

Clubfotograaf

Voor de thuiswedstrijden van de eerste ploeg zijn we op zoek naar een clubfotograaf! Zo beschikken we over meer beeldmateriaal van de spelers, de beleving en evenementen op wedstrijddagen. Ben jij de man/vrouw die we zoeken? Of wil je graag wat meer informatie?
Stuur dan een mailtje naar frederic.dupain@kfcheurtongeren.be

 Stadionomroeper

Ben jij een getalenteerde animator of een vlotte spreker, dan is dit iets voor jou! De eerste ploeg zoekt voor zijn thuiswedstrijden een nieuwe stadionomroeper. Je verzorgt de communicatie in het stadion voor aanvang en tijdens de wedstrijd, met het nodige enthousiasme! Ben jij de man/vrouw die we zoeken? Of wil je graag wat meer informatie?
Stuur dan een mailtje naar frederic.dupain@kfcheurtongeren.be

Steward

Dat onze eerste ploeg op in 3e Amateur speelt, brengt ook grotere verantwoordelijkheden met zich mee op het vlak van de begeleiding van supporters en de toegangscontroles. Wil jij als steward er 1x per twee weken mee voor zorgen dat alles in goede banen loopt? Dat kan!    Stuur dan een mailtje naar frederic.dupain@kfcheurtongeren.be

Overwinning eerste ploeg

Helpende handen achter de toog

Voor een vlotter verloop in de kantine zijn zowel de jeugdopleiding als de eerste ploeg op zoek naar extra vrijwilligers. Wil jij ons in de weekends een handje komen helpen en je vervoegen in een leuk team?
Stuur dan zeker een mailtje naar frederic.dupain@kfcheurtongeren.be 

Onderhoud accomodaties

Ben je een handige harry of steek je gewoon graag de armen uit de mouwen? Om onze accomodaties te onderhouden zoeken zowel de jeugdopleiding als de eerste ploeg naar gemotiveerde mensen! Ben jij de man/vrouw die we zoeken? 
Stuur dan zeker een mailtje naar frederic.dupain@kfcheurtongeren.be

 

 

Mercedes Claes Ambiorix Cup 2019 resize (34)