TALENTDAY U7-U12
KFC HEUR TONGEREN ism PARTNERCLUB rsc anderlecht
ZONDAG 15-03-2020

KFC Heur Tongeren Jeugdopleiding organiseert in samenwerking met RSC Anderlecht op zondag 15 maart 2020 in de namiddag (13u-17u) een Talentday voor spelers U7 tot U12 (geboren 2013 tot 2008). Deze Talentday staat open voor spelers van provinciaal, interprovinciaal en eliteniveau. Schrijf je via dit contactformulier in en na screening laten we je weten of je wel of niet weerhouden bent. 

Als je niet wordt weerhouden voor deze talentendag, bestaat de kans dat je later in het voorjaar wordt uitgenodigd voor tests bij KFC Heur Tongeren.

SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK

Succes!

KFC Heur Tongeren Jeugdopleiding & RSC Anderlecht

TEXTE EN FRANCAIS

La formation des jeunes de KFC Heur Tongeren organise, en collaboration avec le RSC Anderlecht, un Talentday pour les joueurs U7-U12 (né en 2013-2008) le dimanche 15 mars 2020 dans l’après-midi (13h-17h). Ce Talentday est ouvert aux joueurs de niveau provincial, interprovincial et élite. Inscrivez-vous via ce formulaire de contact et après examen, nous vous informerons si vous avez été retenu ou non.

Si vous n’êtes pas restreint pour cette journée des talents, il est possible que vous soyez invité pour des tests au KFC Heur Tongeren plus tard au printemps

INSCRIVEZ-VOUS PAR CE LIEN

Bonne chance!

KFC Heur Tongeren Jeugdopleiding & RSC Anderlecht