Belangrijk tweeluik voor de eerste ploeg!

Strijd aan de top van het klassement

Onze eerste ploeg staat voor enkele belangrijke weken. Op zaterdag 14 maart komt de fiere leider Lyra-Lierse op bezoek in Tongeren. Zij zijn dé titelkandidaat en staan na 23 wedstrijden 4 punten voor op City Pirates en ons in het klassement. Het zal een lastige opdracht worden, zeker als je weet dat Lyra-Lierse een ongeslagen reeks van 20 wedstrijden heeft neergezet dit seizoen en kan rekenen op een hevige aanhang. 

Om aanspraak te blijven maken op de titel is het van belang dat we zondag 08/03 winnen. We maken een lastige verplaatsing naar Eendracht Termien, een derby. Zij staan momenteel op een 5de plek in het klassement en zijn met 6 op 6 (tegen Wellen en Beringen) goed op dreef. 

Beide wedstrijden rekenen wij massaal op de steun van onze supporters en sympathisanten! Voor de thuiswedstrijd tegen K Lyra-Lierse bedraagt de inkomprijs 10 euro. Een jeugdspeler in uitrusting mag (zoals steeds) gratis binnen met 1 begeleider.

#kfcheurtongeren

Programma eerste ploeg

  • zo 8/03: Eendracht Termien (uit)
  • za 14/03: Lyra-Lierse (thuis)
  • za 21/03: Turnhout (uit)
  • za 28/03: Bilzerse Waltwilder (thuis) + derby dinner!
  • za 04/04: Houtvenne (uit)
  • zo 19/04: Helsen Helchteren (thuis)
  • zo 26/04: Zwarte Leeuw (uit)