TERUG NAAR 2e AMATEUR!!

Onze eerste ploeg gaat na het stopzetten van de competitie dankzij haar 3de plaats -ex aequo met de 2e City Pirates en op 1 punt van leider Lyra-Lierse- terug naar 2e Amateur. Met de belangrijke thuiswedstrijd tegen Lyra-Lierse in het verschiet lag alles nog open in 3e Amateur, maar het covid-19 coronavirus heeft er anders over beslist. Na 1 jaar in 3e Amateur is KFC Heur Tongeren dus terug waar we denken thuis te horen. 

In het seizoen 2020-2021 wachten ons mooie derby’s tegen RC Hades, Sporting Hasselt, Bocholter VV en Spouwen-Mopertingen. 

Onze kern wordt bijna volledig behouden. Sportief verantwoordelijke Jef Byloos deed enkele gerichte versterkingen, waardoor we denken klaar te zijn om in 2e Amateur het behoud te verzekeren. We doen dit bovendien met 4 nieuwe jeugdspelers in onze A-kern. Want meer dan ooit kiest onze eerste ploeg voor spelers uit onze eigen jeugdopleiding!