Promotieviering KFC heur-tongeren

De coronacrisis treft ons allemaal, niet in het minst onze lokale café-uitbaters. Unizo Tongeren wil daar iets aan doen, samen met onze club. Om de Tongerse cafés een duwtje in de rug te geven, organiseren wij gezamenlijk nu al een virtuele kroegentocht om onze promotie te vieren!

Van zodra het toegelaten is zetten wij deze virtuele kroegentocht om in een fysieke. Je kan nu al inschrijven via ons inschrijvingsformulier en je bijdrage storten op onze rekening. Wij zorgen ervoor dat jullie voorafbetaalde consumptie nu al doorgestort zal worden aan de deelnemende cafés.

 Wat kost u dit?

€30, goed voor 10 bonnen en een t-shirt.

Bier, frisdrank en water (1 bon)
Wijn (2 bonnen)

INSCHRIJVEN KAN HIER DOOR HIER TE KLIKKEN

 Praktisch?

Afhankelijk van het aantal participerende cafés en deelnemers worden er groepen ingedeeld. Elke groep bezoekt op 1 avond een 5 tal Tongerse cafés en nuttigt minstens 2 consumpties per zaak. Op de t-shirt die jullie ontvangen staan de deelnemende cafés van ieders tocht, deze worden afgevinkt door de uitbater na het bezoek. De cafés die jullie bezoeken worden door ons uitgekozen zodat ieder café evenveel bezoekers over de vloer krijgt.

Samen met Unizo Tongeren houden wij jullie op de hoogte van de planning en organisatie.
Wij hopen op jullie enthousiasme om zo steun te kunnen geven aan alle cafés in onze stad!

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar fredericdupain@kfcheurtongeren.be