INSTUIFDAGEN VOOR u6 EN U7
(GEBOORTEJAREN 2014 EN 2015)

KFC Heur Tongeren heeft jeugdploegen vanaf U6 tot en met U19.  

Elk jaar opnieuw gaan we op zoek naar nieuwe spelers voor onze jongste ploegen. Onze U6 en U7 trainen 2x per week, op woensdag en vrijdag, op jeugdcomplex Kleinveldje. Op woensdag leren ze bewegen tijdens de Multimove trainingen. Op vrijdag is er de reguliere voetbaltraining. Vanaf 5 jaar kunnen spelertjes ook meedoen in de U6 competitie, waarin ze wedstrijdjes 2vs2 spelen. Hier vind je de spelregels.

Om onze kernen voor het volgende seizoen samen te stellen, organiseren we in juni instuifdagen voor de jongste spelers. Je kunt je hiervoor online inschrijven. Gelieve minimum een kwartier voor de start van de training aanwezig te zijn, in voetbaloutfit.

Wat

Voetbalinstuifdagen op woensdag 10, 17 en 24 juni en op vrijdag 12, 19 en 26 juni 2020 om 18u

Voor wie

Voor meisjes en jongens U6 en U7  (geboortejaren 2015, 2014). U8 ook welkom (geboortejaar 2013)

Locatie

voetbalcomplex Kleinveldje

Rietmusweg, 3700 Tongeren

Praktisch

Aanwezig zijn om 17u45 en aanmelden bij coördinator instroom Peter Larondelle. Zorg dat je al gekleed bent in voetbalkledij aangepast aan het weer. Voetbalschoenen zijn nog niet nodig. Als je ze hebt kun je ze natuurlijk dragen. Er wordt niet gedoucht na de trainingen.

Interesse?

Schrijf je nu in via deze link !

Tot binnenkort!

KFC Heur Tongeren

Jeugdopleiding